Да увек можемо да рачунамо на подршку, показали су нам пријатељи наше школе, а стекли смо и нове који су својом несебичном помоћи обезбедили да сви ученици имају организовану ужину. Овим путем им се захваљујемо и спомињемо их,  јер то је нешто најмање што можемо учинити.

Пре свих захваљујемо се Градској пекари Панчева која је одобрила произвођачку цену ужине и уреднику дечијег програма Културног центра Панчева, Радовановић Банету , иницијатору акције „Сакупи ужину за дружину“.

У акцији прикупљања средстава учествовали су:

-„TEHNOMARKET“ D.O.O је као донацију дала алуминијумске рукохвате и ПВЦ чепове за наш Дневни боравак који су постављени дуж ходника ради лакшег кретања наших корисника. Шта рећи, него велико хвала.

– Захваљујемо се предузећу „Јужна Бачка“ из Новог Сада на донацији 15 радних одела за наше ученика лимарског усмерења.

-Душ Тања из Градске ветеринарске станице, која је донирала школски прибор и одећу за наше ученике.

За дечију ужину дали су прилог:

-„PANMARKETING“ D.O.O – 30.000.00

-„JOKER GAMES“ D.O.O – 100.00.00

-Културни центар Панчева – 51.250.00

-ОШ,,Бранко Радичевић“ – 20.000.00

-Деца ОШ „Јован Јовановић Змај“

-Пекара  „Лукић“ Качарево

-Оливера Здравковић , Јелена Борозин , Горан Марковић, Исидора Пинтер, Илија Бакић, Марко Кршан, Бранко Драгосавац, Иван Бергинац, Јосип Францисковић, Весна Жебељан

-Група фудбалера (другови Владић Горана)

„ZPTUP-BELISSIMA “ – Ђорђевић Предраг – власник (Светозара Милетића 51-Панчево)

„ZTR  FOODY” – Долово

-Сви запослени ШОСО „Мара Мандић“

Посебну захвалност дугујемо ученицима ОШ „Јован Јовановић Змај“, који су несебичним гестом помогли акцији прикупљања средстава за ужину. Ученици ове школе су самоиницијативно организовали две хуманитарне акције. Једном су продавали лимунаду, коју су сами правили, а други пут су кували и продавали чај, на Тамишком кеју, и сав приход  од продаје су донирали за нашу ужину.

У акцији су учествовали ученици: Татјана Николов (V2), Ема Пузић, Милошевић Ања (VII3), Јелена Шијачић (VII1), Стојчић Ана (V2).

Пуно им хвала на томе!

Многи наши пријатељи су понудили помоћ за дечију ужину коју нисмо прихватили јер је акција прикупљања средстава завршена. Поменућемо и њих јер су показали добру вољу и велико срце:

-Д.О.О „Павле Тмушић“, Слађана Милошевић из Београда,Мирослав Ристић из фирме „Тријера“ из Новог Сада

Прилог за новогодошње пакетиће дали су:

„SEMARK“ D.O.O  –  15.000.00

„MET PANELI“ D.O.O – 10.000.00

„PANMARKETING“ D.O.O – 50.000.00

„ADRA“ –  пакетиће

„FLEX ALUMNY“ – суграђани Вигњевић Марко и Ајдер Марко – пакетиће

Ако смо некога заборавили надамо се да нам неће замерити, јер их је било баш пуно који су хтели да нам помогну око куповине ужине и новогодишњих пакетића.

Свима њима ћемо се одужити учењем и радом као и кроз ваннаставне облике рада и рада наших секција. Ангажоваћемо се око уређења околине њихових фирми и предузећа.

Хвала вам драги пријатељи на свему.

Вама и вашим породицама као и свим ученицима ,родитељима и запосленима школе желим успешну и срећну  Нову годину и срећну славу, Светог Саву.