ТРИБИНА ТИМА ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Поводом обележавања „Међународног дана волонтера“ у госте нам је дошла млада волонтерка, Богдана Келча из организације „Компас“. Том приликом је са нашим ученицима поделила своје искуство као волентер, указала на значај волонтерског рада и на потребу да се сваки млади човек усмери ка томе.

Пре свега истакла је две битне ствари, да је то хуман позив из разлога што на тај начин помажемо другима и да је то прилика да стекнемо велики број пријатеља, не само у нашем граду или нашој држави, већ и у иностранству. Богдана је наше ученике информисала о свим регистрованим волонтерским организацијама у граду Панчеву и приближила и објаснила чиме се оне баве. Овим путем се захваљујемо гошћи, са којом настављамо сарадњу у жељи да се и ученици наше школе укључе у волонтерски рад.

Чланови тима: Бојана Бига – координатор, Маријана Калкан, Катарина Јоцић, Тијана Крстевска, Јасна Шкаљак, Александра Јовичић Кресовић, Марија Гашић, Жељка Бојић и  Нина Радуловић.

Захваљујемо се на сарадњи наставницима: Александри Недељковић, Мири Рупар, Десанки Миленковић, Предрагу Шкаљку и Драгани Вујовић.