НОВОСТИ ИЗ „НЕВЕНА“

 

 

 

 

Од маја месеца до Нове године имали смо разних дешавања и дружења у боравку. Пошто је лепо време ове године дуго трајало, искористили смо га максимално, ишли смо да шетамо, на спорт, на излете.

Вежбали смо на Спортском центру, у Народној башти, у нашем лепом дворишту.

Из Културног центра су нас поново обрадовали бесплатним картама за позоришне представе, тако да смо гледали представу „Оловни војник“.

Као и претходних година и ове године се припремамо за новогодишњу изложбу. Спремили смо најлепше радове и чекамо наше госте у боравку.

 

 

 

 

Ове године нас је обрадовила и сестра наше кориснице Сање Абрамовић, она нам је поклонила телевизор у коме уживају корисници групе за тешка телесна оштећења.

Такође, Николина Мунћан, студент на мастер струдијама менаџмента у Темишвару, осмислила је пројекат хуманитарне акције – израду новогодишњих украса. Донирала нам је предиван материјал за израду украса и одрадила више радионица помажући нам да урадимо што више украсних предмета за изложбу.

Иван Младеновић је са својим пријатељима из „Винер осигурања“ и ове године донео слаткише и донирао средства да нам ови празници буду што лепши.

И тако, време пролази, снег је покрио боравак, окитили смо јелку, чекамо Деда Мраза и желимо свима пуно среће и здравља у години која нам долози!