ЈОШ СПОРТСКИХ НАГРАДА

Најуспешнија панчевачка спортискиња на недавно завршеним Свестким играма Специјалне Олимпијаде у Абу Дабију била је Сангета Демир. Понашала се за пример, а у кошаркашкој репрезентацији је била најбоља играчица. Највише је допринела освајању златне медаље на Играма. Због тога је министар омладине и спорта, господин Вања Удовичић желео да је упозна, да јој честита и захвали за допринос у игри, и за све лепо што је Сангета урадила за своју земљу Србију.

 

 

 

 

25. маја је одржано Државно првенство у мушком фудбалу, у Панчеву. Наступили смо у најјачем саставу, али је било тешко по блатњавом терену и спарном времену заузети боље место од освојеног трећег.

 

 

 

 

Септембра 2018. године започели смо учешће у пројекту „Играмо заједно. Учимо заједно”, који се реазлизује током три године. Уз нашу школу, укључили смо још 6 основних школа са територије нашег града, а током три године требало би да научимо боље да играмо стони тенис и боћање, те да своје способности упоредимо са вршњацима из Крагујевца, Чачка и Крушевца. Овај велики пројекат укључиће у различите активности више од 75 школа из 12 градова Србије, и у њему ће учествовати око 750 спортиста.