НАШИ СПОРТСКИ УСПЕСИ

Првог марта наставили смо дружење са основним школама из Панчева, Крушевца и ОШ „Веселин Николић“, у оквиру пројекта „Играмо заједно, учимо заједно“. Боћали смо и играли стони тенис, не да победимо, већ да покажемо колико смо научили.

После спортског дела забављали смо се у парку под Багдалом. Заједно смо ручали, обишли остатке Лазареве тврђаве и посетили цркву Лазарицу, научили смо да је 1389. године српска војска добила благослов испред те црвке, пре него што је кренула у Бој на Косову.

Успешно смо стартовали нову такмичарску годину. На Државном првенству Специјалне Олимпијаде Србије у пливању, које је одржано у Крушевцу, 07.марта, наши спортисти остварили су велики успех, освојивши једну златну, једну сребрну и две бронзане медаље!

Овим колажом фотографија упутили смо јасну и снажну поруку свим нашим вршњацима из целог света, да смо остали код куће, да бринемо о себи и да желимо да и они ураде то исто. Наша порука направљена је у оквиру пројекта „Играмо заједно,учимо заједно“, који наша школа ради 3 године, са још 76 школа из Србије.