НОВЕ ДОНАЦИЈЕ ЦВЕЋАРСКОМ СМЕРУ

“Онај ко сади башту, сади срећу.“ (кинеска изрека)

Цвећари прве и друге године ову школску годину су почели радно. У мало измењеним условима, водећи рачуна о мерама заштите, жељни рада и дружења, кренули смо са новим радним акцијама.

Пластеник нас је са нестрпљењем чекао, набавили смо стајњак, обогатили земљу хранивима и посејали спанаћ, руколу, посадити лук и расад зелене салате. Дан по дан, већ убирамо плодове јесењег рада…

Школско двориште добило је ново цветно рухо. Захваљујући бројним спонзорима, улепшали смо не само изглед школског дворишта него и хол школе и школске учионице. Велико хвала, људима великог срца!

– Фирма „BIGPlast“ донирала нам је велики број украсних саксија.

– Захваљујући „Garden rs.“ добили смо на поклон цветну кутију, са цвећем и књигом „Цветни поздрав” на поклон, која ће нам са мноштвом цветних савета улепшати овај баштовански посао. Велико хвала господину Драгану Р. Сајићу.

– Од родитеља смо добили и велику донацију садница смокве и собног цвећа (адама), које смо пресадили и сада нам украшавају школски хол, као и кактусе, који ће зачинити већ богату цветну колекцију. Хвала деда Пери и Алексиној мами.