БОГАТСТВО ЈЕ ИМАТИ ПУНО ПРИЈАТЕЉА

Пред крај године се обично сумирају неки резултати. Тако је и ове године. Само што је сад, углавном, присутан жал за пропуштеним догађајима у којима уживају подједнако и ученици и наставници. Ту спадају многе изложбе ученичких радова, приредбе, излети, спортски сусрети, такмичења и све оне активности где се дружимо и склапамо нова познанства.

Многи од тих догађаја не би били могући без великог броја пријатеља које има наша школа. Ми наше пријатеље поштујемо и негујемо то пријатељство, зато уз нас остају дуги низ година. А у међувремену стичемо нова пријатељства.

Једно такво ново пријатељство је настало ових дана пред крај ове, свакако не обичне године. Нашу школу су посетиле три девојке, представнице Rotaract Club – Михајло Пупин из Панчева и донеле велику количину пакетића које су чланови клуба са пуно љубави сакупили за наше ученике. Има ту играчака, слаткиша, школског прибора и честитки које су испуњене емоцијама и лепим жељама. Недостајало је само дружење са нашим ученицима да употпуни тренутак. Обишли смо школски простор који им се допао, имале су пуно питања о нашим активностима, уручили им ситне поклончиће и договорили се да ћемо дружење наставити када се створе услови да буду укључени и ученици.

Хвала дивним младим људима на несебичности и великом срцу у име свих ученика и колектива ШОСО „Мара Мандић“!

Аутор текста

Мирјана Курељушић