ШКОЛСКА СЛАВА

Школска слава је један од најсвечанији дана у животу наше школе. Због епидемиолошке ситуације у земљи и мера којих се морамо придржавати, Савиндан нисмо могли да обележимо као и претходних година – уз богату приредбу, родитеље, многобројне госте и пријатеље.

Школа је , без обзира на ситуацију у којој се налазимо, захваљујући великом броју спонзора, обезбедила светосавске пакетиће за све наше ученике. Подељене су и переце, као једно од обележја овог дана.  Уз присуство мањег броја наставника и управе наше установе, пререзан је славски колач. Овогодишња кума славе била је Владанa Мулић, помоћник директора, док је наредно кумство преузео наставник Иван Миливојевић.

Сва дешавања су одржана уз поштовање епидемиолошких мера.

Захваљујемо се спонзорима:

Градска управа града Панчева, Удружење добрих људи „Огњиште“, Хуманитарна организација „Адра”, синдикати компаније „НИС”, Црвени крст града Панчева, станари улице Лава Толстоја 20, омладина Ротари клуба „Михајло Пупин”, бутик „Tweety”, Ивана и Наташа Деспотовић, запослени из школе „Мара Мандић”, наставници који су правили пакетиће.