КАБИНЕТ ЗА ПОДРШКУ У ОШ „СВЕТИ САВА“ ПАНЧЕВО

Као дефектолог из наше школе већ неколико година радим у подршци у дргугим школама из нашег града. Мој посао је да заједно са ПП службом и наставницима, препознам која су то деца која захтевају додатни рад са дефектолозима различитих профила, да направим процену дететових способности и да направим план рада са дететом у односу на потешкоће које има. Да бих мој посао урадила квалитетно, поред знања и искуства, неопходан ми је адекватан простор за рад и одговарајућа дидактичка средства.

Захваљујући доброј професионалној сарадњи са школом „Свети Сава“, директорка Марија Пољак и ПП служба су одлучиле да једну учионицу претворимо у кабинет за подршку. На задовољство свих, одмах смо кренули са сређивањем кабинета:  куповином огледала и разних дидактичких материјала, обезбеђен је рачунар за кабинет, интернет и штампач у боји.

Користим ову прилику да се захвалим директорки Марији и ПП служби Савине школе, Тањи и Цеци, јер су током наше сарадње исказивале велико поштовање, како према нама дефектолозима који смо тамо радили, тако и према школи „Мара Мандић“. Разумеле су на прави начин која je улога дефектолога у редовном образовању.

ХВАЛА!                                                                   

Драгана Петровић