„МАРА МАНДИЋ” НА СЛАНИНИЈАДИ

Позната манифестација у Качареву ,,Сланинијада“ и ове године је била у центру пажње од 3.3. – 6.3.2022. године.  Наша школа традиционално има свој штанд захваљујући наставнику и колеги, Лечић Игору, који нас је дочекао као прави домаћин. Послужење, пријатна атмосфера, вожња аутићима, право су задовољство за наше ученике, а и наставнике.

Поред разних прерађевина од меса, радови ученика и њихових наставника, текстилног и цвећарског смера привукли су пажњу пролазника који су се упознали са активностима наше деце на практичној настави. Излагали смо цветне аранжмане, кухињске крпе, кецеље и украсне јастучиће.

Сваку школску изложбу са великом подршком и пажњом испрати наш директор, Горан Владић. Посетили су нас и помоћница директора, Владана Стошић, стручна сарадница, Анита Дуковски, као и наставници Мирослав Вранић, Петар Гвозденовић, Марија Јеремић, Драгана Трајковска и Данијел Јованов. Хвала свима на лепом дружењу са ученицима који ће овај догађај памтити цео живот. Радост и осмех на њиховим лицима је наш велики успех.