ЦВЕЋАРИ СУ ОБЕЛЕЖИЛИ ДЕЧИЈУ НЕДЕЉУ

Дечију недељу, која је реализована под слоганом  „Шта детету треба да расте до неба?”, ученици цвећарског смера обележили су кроз низ активности. Ово је била још једна прилика да се подсетимо да децa треба да буду заштићена и срећна, да живе у подстицајном, здравом и сигурном окружењу у коме могу да остваре максимум својих потенцијала.

Цвећари у нашој школи воле своје будуће занимање и то је велика срећа. Биљке саде и негују са пуно љубави, а ове школске године смо добили цвећара који дивно свира виолину поред мале баште коју смо направили у Дечијој недељи. Креирали смо и мини баште за луковице крокуса. Причајући о потребама детета (загрљаји, осмеси, пријатељи, пољупци, породица, сан, љубав, радост, успомене), свако је препознао разлог да и даље „расте“ и своју жељу пренео и на напредак цвећа. Неком загрљај, цвећу вода; неком осмех, цвећу сунце…

О деци и њиховој срећи и развоју брину и наши донатори и пријатељи – „Garden“ из Љига, „ASC Garden“ и „Расадник Шкрбић“ – који су поклонили разно цвеће како би се сва деца радовала и играла у цветном дворишту.