УСКРШЊА РАДИОНИЦА

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику, ученицима наше школе приређена је права претпразнична забава! У четвртак, 6. априла, одржана је креативна радионица фарбања јаја.

На почетку је наставница, Јелена Симић, информисала ученике о овом празнику, зашто и како га славимо, о хришћанским начелима, правилима и значају поста и причешћа… Затим је наставница, Тамара Ивчић, пустила три Васкршње песме које су ученици радо саслушали, а неки и певушили.

Затим се, под будним оком наставнице Александре Недељковић, кренуло у акцију украшавања јаја. У томе су помогле и наставнице: Јелена Бубањ, Јасмина Голијанин, Јована Марковић и Маријана Обрадовић, што је трочланом жирију задало озбиљне муке. После студиозног проматрања и дискусије изабрани су победници који су добили лепе награде, обезбеђене од стране наставнице, Стеванке Лазаревић:

  1. место – Данијел Хорват
  2. место – Никита Паунов
  3. место – Стефан Недељков

Велико хвала на техничкој подршци наставницима: Ивану Миливојевићу, Данијелу Јованову, Петру Гвозденовићу и Марку Лукићу. И свим ученицима виших разреда на учешћу у радионици. У нади да ће постати традиционална…

Пријатан и весео пролећни распуст желимо свима!

Христос воскресе!