ПРЕДАВАЊЕ У ОШ „САВА ЖЕБЕЉАН“ У ЦРЕПАЈИ

Основна школа „Сава Жебељан” из Црепаје указала нам је, заједно са наставницом, Ружицом Грубанов, част и поверење да одржимо предавање, да се дружимо и да, заједно кроз разговор, помогнемо и усмеримо једни друге како лакше да препознамо, превазиђемо и разумемо правила понашања и развој код деце.

Теме овог скупа су биле: „Фазе уредног развоја код деце и знаци упозорења” и „Поремећај у понашању”.

Ивана Живанов, дефектолог-сурдолог и Наташа Д. Милосављевић, психолог, имале су за циљ да подигну свест родитељима, да их мотивишу како би боље могли да разумеју своје дете и све фазе развоја кроз које пролази, као и која су основна, друштвено прихватљива, правила понашања.

Радионица – предавање је имала за циљ да присутни науче вештине социјализације како би деца у будућности боље функционисала, заједно са образовним системом.

Захваљујемо се свим присутнима родитељима, наставницима и школи на указаном поверењу. Стручни кадар из Школе за основно и средње образовање „Мара Мандић”, као и стручни кадар из Дневног боравка „Невен”, увек ће раширених руку и срца прихватити сваки будући позив за овакав догађај.