ДИПЛОМЕ, ПОХВАЛЕ И НАГРАДЕ

ДИПЛОМЕ, ПОХВАЛЕ И НАГРАДЕ ЗА УЧЕНИКЕ НИЖИХ РАЗРЕДА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ ЗАВОДА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ

У овој школској години ученици наше школе су учествовали на конкурсима Завода за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“. Теме су биле:

  1. „Чувам своје зубе и поносим се осмехом“
  2. „Мајчино млеко је најбоља храна“ и
  3. „Правилна исхрана чува твоје здравље“.

Можемо се похвалити ликовним талентом ученика нижих разреда, међу којима су се истакли: Матеја Марковић (1. разред), Валерија Демир (2. разред), Розика Герман и Тина Ибрахимовић (3. разред). Њихови радови су проглашени најбољима у јужнобанатском округу, у категорији ликовних радова школа за основно и средње образовање ученика са сметњама у развоју. Радови Матеје, Розике и Тине су  похваљени и од стране Завода за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“, у Београду.

Запослени Завода за јавно здравље у Панчеву су, на челу са директорком Љиљаном Лазић, организовали свечану доделу диплома, похвала и награда у Народном музеју града Панчева.

Матеја, Розика и Тина су 25.06.2024., са наставницама, Маријом Гашић и Дијаном Димов Додевски, присуствовали додели диплома, похвала и пригодних поклона. Највише су се обрадовали мајицама на којима су одштампани њихови радови.

Наша школа је добила захвалницу за учешће на конкурсима.

Сви награђени ученици и присутни су обишли Народни музеј града Панчева. Уживали смо у амбијенту и научили нешто ново из поучних прича кустоса.

Захваљујемо се запосленима у Заводу за јавно здравље на позиву и лепо проведеном времену. Радујемо се даљој сарадњи. Радићемо и даље на промоцији здравља и здравих стилова живота са нашим ученицима али и шире.