НАШЕ ЛИКОВНО СТВАРАЛАШТВО

Одморни и пуни елана ушли смо у ову школску годину. Решили смо да вредно радимо и да нашим радовима улепшамо школски ходник. Прва поставка била је намењена лепој златној јесени, са њеним топлим бојама. Наша инспирација била је јака. Па смо, како то обично бива, желели да се одазовемо на конкурс који организује „Црвени Крст“, под темом „Сунчана јесен живота“. Ове године учествовали су и ученици нижих разреда па је Данијел Хорват освојио прво место, а у категорији виших разреда, Анђела Влајковић, друго место.

Није нам било тешко да направимо честитке за најстарије чланове нашег друштва и захвалимо им се што су увек ту за нас. Тиме смо обележили „Међународни дан старих лица“. Инспирацију смо, поред листова папира, нашли и у каменчићима, па смо их шарали и цртали по њима и истим украсили кутије и разне слике. Спремили смо честитке за наше сараднике и људе који су ту увек за нас.

У ликовну секцију унели смо једну новину, а то је да сваког месеца неко од наших ученика држи час својим другарима о животу неког познатог сликара. Први су излагали ученици седмог разреда, Никола Цветковић и Кристина Максимов, о Ван Гогу.

Већ је дошла зима, па са њом и снежни зимски радови  којима смо, у ходнику наше школе, дочарали новогодишњу еуфорију.