АКТИВНОСТИ У НАШЕМ “НЕВЕНУ”

Ове године смо вредно радили, дружили се и забављали у дневном боравку.

Ишли смо на излете, обилазили Народну башту, Зоолошки врт, Спортски центар, присуствовали приредбама у „Центру за културу“.

У посету су нам долазили многи људи добре воље, доносили нам разне поклоне: од воћа, школског прибора и материјала, до донације коју је организовало „Удружење жена МЗ Котеж“, које су са својим активисткињама више пута организовале прикупљање гардеробе и играчака за нас. Захваљујући њиховој активисткињи Бранки, остварили смо и донацију од двоје инвалидских колица за потребе наше групе са тешким телесним оштећењима.

Зато што смо били вредни, Деда Мраз нам је донео много, много поклона. За пакетиће су се побринули добри људи из Народне банке Србије, а за послужење компанија „Wiener Städtische osiguranje”. Као и сваке године са нама је био и наш друг Иван Младеновић, који је организовао људе добре воље да нам улепшају празнике.

Празници не би били комплетни да није било наше традиционалне новогодишње изложбе. Прелепе новогодишње украсе, наше радове настале на часовима радно-окупационе терапије изложили смо 22.12.2017. и показали родитељима и пријатељима шта све умемо и можемо. Изложбу је отворио градски већник за социјалну политику, Миленко Чучковић, коме се и овом приликом захваљујемо на константној подршци нашим акцијама.

У овом свечаном тону завршавамо поздрав из „Невена“ са најлепшим жељама за божићне и новогодишње празнике!

Срећно!