ШАРАМО, СТВАРАМО И ОСВАЈАМО НАГРАДЕ!

Ова школска година почела је весело и радно. Старији ученици упознали су нове чланове ликовне секције са њеним радом и дали идеју за нове материјале и технике са којима желе да раде.

Наставнице Катарина Јоцић и Десанка Миленковић показале су нам како кроз сарадњу можемо свашта да научимо и направимо, тако да смо пробали да кроз ликовно и хемију правимо разне експерименте.

 

 

 

 

У новембру нас је посетила Марина Фуртула из Министарства за борачка и социјална питања која је нашим ученицима уручила награде и захвалнице за учешће на конкурсу ,,Мени су моја безбедност и здравље баш важни“. Ученички радови који су награђени биће на календару 2019. године, које ће ово министарство у сарадњи са Министарством просвете издати. Честитамо Алекси Џинкићу, Мартини Анђелковић и Данијелу Хорвату на постигнутом резултату.

 

 

 

 

Ликовна секција и еколошка секција правили су са децом различите радове и украшавали школски ходник. Овом сарадњом показали смо да је тимски рад најбитнији и најделотворнији.

Ученице из дневног боравка „Невен“ и ученице из школе ишле су у Дом омладине да праве новогодишње украсе који ће ове године красити јелку у том објекту.

Трудили смо се да и ове године направимо честитке и да се нашим сарадницима захвалимо на сарадњи и пожелимо пуно здравља и среће.