ВАШ ГЛАС ЗА НАШУ ПОБЕДУ!

ТАКМИЧЕЊЕ „НЕ ПРЉАЈ, НЕМАШ ИЗГОВОР – ИЗАЗОВ”

Наша школа „Мара Мандић“, одељење VII-2, учествује у такмичењу – „Не прљај, немаш изговор – изазов”, СББ-фондације. Деца су смислила необичну игру и потом је направила од рециклажног материјала.

Победник може бити само један и гласање траје од 4-18. фебруара. Свака особа која жели да гласа мора да се региструје на платформи и верификује свој налог путем е-mail адресе, и може само једном да гласа за појединачни предлог. Наш предлог је Рециклажни караван и рад под називом „Еко твистер геометријски облици“.

Ваших неколико секунди које ће те утрошити за гласање нама је вредан глас у походу да освојимо 2 500 евра за нашу школу. Овим путем позивамо колеге, пријатеље, родитеље, ђаке да гласају и помогну у остваривању ове награде.

Игра „Еко твистер геометријски облици” има за циљ развијање тактилних способности и просторних односа, као и описивање, препознавање и именовање геометријских облика. Деци стављамо повез преко очију и на основу текстуре са коцке треба да тактилним путем на твистеру пронађу исту текстуру, опипају, препознају и именују који је геометријски облик на тој текстури. Дете које буде именовало тј. препознало све геометријске облике је победник и као награду добија моторичке таблице из предмета „Свет око нас”, које су направљене од стиропора.

Ако победимо награду ћемо потрошити:

Уколико победимо награду ћемо потрошити на сређивање дечјег игралишта у нашем дневном боравку и на реновирање једне од учионица у школи.

Можете гласати на следећем линку:

https://neprljajnemasizgovor.rs/korisnicki-nalog/

А ово је наш рад: