ДАН ШКОЛЕ – ДАН ВЕЛИКОГ СРЦА

 

 

 

 

 

 

 

 

И ове године смо, као и сваке до сада, обележили Дан школе, 17. маја. Приредбу за децу, родитеље и госте смо организовали у Центру за културу у Панчеву. Овај пут су наша деца имала прилику да на великој сцени, као прави уметници, покажу шта су научили, увежбали и спремили.

 

 

 

 

 

 

 

 

Приредба је отпочела емитовањем промотивног спота наше школе, који је, уз песму коју је написала наша колегиница, на занимљив начин показао чиме се бавимо и како радимо. Затим су Кристина и Георгије читали вести из школе, као прави новинари, а затим смо имали и директно укључење из школе, у коме нас је поздравио директор.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Даске које живот значе“ су нас очекивале и ми смо кренули са програмом, уз узбуђење и мало треме јер смо хтели да се покажемо у најбољем светлу. Извели смо плесне тачке – „Плес супротности“, „Журка у шуми“, певали смо на шпанском „Marinero baila“, и на енглеском „Season song“. Глумили смо у скечу и рецитовали (Тихо ноћи, Нема за мачке школе, Не прљај, немаш изговор), а публика је могла да види и нашу луткарску представу „Анка и Жуле“. Приредбу смо завршили песмом „Фазони и форе“ коју су деца певала уз музичку пратњу наших професора. На бину смо изашли сви и певали заједно са публиком.