АКЦИЈА – ВИ КУПУЈЕТЕ, МИ ПОКЛАЊАМО

Издавачка кућа „Лагуна“ и књижаре „Делфи“ покренули су хуманитарну акцију „Ви купујете, ми поклањамо“.

Од понедељка 22. јула почиње се са акцијом опремања библиотеке школе за децу са посебним потребама „Мара Мандић“ из Панчева. Изаберите и купите једну од понуђених књига, а „Лагуна“ ће исту књигу поклонити нашој школи.

Акција траје до 22. октобра 2019.

https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-vi-kupujete-mi-poklanjamo-skoli-za-decu-sa-posebnim-potreba-unos-12609.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=laguna&fbclid=IwAR2Cx19Pdyvhn5ieXGKJb7d_fD5U1jvPIomM5_ty8GSpMqNEb4muGhizY0s

Вест о донираним књигама можете пратити на сајту https://www.laguna.rs/ у одељку #Bukmarker.

Школа за децу с посебним потребама „Мара Мандић“ из Панчева основана је 1966. године. Бави се васпитањем и образовањем деце заостале у развоју. У школи је запослен велики број стручњака који се баве радом са децом свих узраста, од предшколског до матураната, и ту стичу знања која ће им помоћи да се касније запосле и укључе у заједницу. Школа „Мара Мандић“ добитник је бројних признања за рад, широм земље.

Прикључите се акцији „Ви купујете, ми поклањамо“! Заједно можемо више!

Захваљујемо се Издавачкој кући „Лагуна“ и књижарама „Делфи“ што мисле на нас и желе да улепшају школске дане наших ученика и њихово детињство.

Захваљујемо се такође и наставницама наше школе, Драгани Ђурић и Ани Савичић, на доприносу у покретању ове хуманитарне акције.