ПОСЕТА ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ

 

 

 

Ученици школе „Мара Мандић” и ове године посетили су кориснике Геронтолошког центра у Панчеву, а у оквиру Дечије недеље. Баке и деке су са нескривеним одушевљењем дочекали наше ученике који су поново успели да изазову осмех на њиховим лицима.

Деца су уз помоћ наставница Сање Савичић, Јелене Симић, Тијане Крстевске, Стеванке Лазаревић и Татјане Петров, припремила пригодан програм, који се састојао од рецитација, али и песмица на српском, енглеском и шпанском језику уз које су плесали и певали. Добили су аплаузе и захвалност, а подстакли су и саме кориснике да не буду само посматрачи већ да им се придруже. Тако смо чули од једне баке дивну рецитају песме коју је сама написала.

Деца и наставници су послужени укусним кифлицама из Геронтолошког центра као и слаткишима.

 

 

 

 

Пред крај посете уследило је заједничко фотографисање, како бисмо сачували за будућност успомену на овај диван сусрет, а деца су бакама и декама уручили поклоне које је осмислила креативна наставница из наше школе, Драгана Вујовић. Дечији цртежи са лепим, позитивним порукама дивна је завршница овога дана.

Захвалност дугујемо госпођи Јулијани Савичић, која је била изузетан домаћин. На обострано задовољство договорено је да се не чека следећа Дечија недеља за годину дана, већ да се у скорије време понови дружење.