МАТУРСКО ВЕЧЕ – СВЕЧАНОСТ КОЈУ СМО ИШЧЕКИВАЛИ

Иако смо нову годину завршили у ванредним околностима, ипак смо добили прилику да организујемо догађај који нас посебно радује – матурско вече. Много смо се обрадовали када смо видели другаре од којих смо били раздвојени и нашу школу, која нам је много недостајала.

На почетку вечери директор је уручио поклоне ђацима генерације. У основној школи то је био Немања Трајковић, у средњој школи Ана Токаи.

Ученици Марко Марковић и Валентина Ракитован су добили поклоне, као похвалницу за остварен успех током школовања. Директор се такође захвалио свим наставницима на одличној сарадњи током ванредног стања, као и на организацији онлајн наставе.

Ана Токаи је учествовала и на градској свечаности за вуковце и ученике генерације, на којој јој је градоначелник уручио награду и пожелео пуно успеха у даљем животу.

После свечаног дела, почела је музика. Плесали смо, сликали се са другарима, наставницима и разредним старешинама. Наша ученица, Светлана Аначковић, је отпевала неколико познатих хитова, сви смо били одушевљени њеним гласом и талентном.

Посебну захвалност дугујемо и 72. Бригади за специјалне операције, која је монтирала шатор у нашем дворишту, у коме смо провели део вечери.