ХВАЛА МОДНОЈ КУЋИ „PASSAGE“

Колико често можете да чујете да постоје људи и фирме које увек стоје на располагању да помогну и одговоре на вашу молбу?

Ово је једна прича о пријатељству која траје већ неколико година. Матура је веома важна за сваког ученика, а посебно је битна и она завршна прослава. Сви би да тај дан обележе у лепим хаљинама и лепом оделу. Времена су тешка и није увек могуће купити нешто ново и лепо.

Зато су ту пријатељи наших ђака и наше школе, а то је модна кућа „Passage“. Госпођица Ивана Митровић са својим тимом и модном кућом „Passage” нашим матурантима увек изађе у сусрет. Кроз осмех и модни савет Ивана је већ традиционално подржала наше матуранте и поклонила им одећу за матурско вече. Тачно је знала колико је ово нашим ђацима битно, па је својим присуством сваком поклонила време и пажњу приликом одабира одеће. Осморо наших ђака из основне и средње школе имало је прилику да оде и изабере гардеробу. Сви су задовољни и насмејани одабрали одећу у којој ће засијати на матурској вечери. Драго нам је да је баш у нашем граду неко овако посвећен деци из школе „Мара Мандић”.

Хвала, Ивана, за све!