НАЈБОЉИ МАТУРАНТИ

Свима је позната реченица коју је некада давно изговорио Бранко Радичевић: ,,Од колевке па до гроба, најлепше је ђачко доба“.

Матуранти наше школе већ дуже време уназад осећају и радост и тугу. Срећни су због завршетка школе, време проведено у школи памтиће заувек, али пред њима је велика обавеза јер су на прагу света одраслих. Сви су били добри  али увек се издвоје они најбољи. Ове школске године имамо два вуковца, Марко Пајкић и Жељко Савков а ученик генерације је Немања Трајковић. Поносни су родитељи и хранитељи, али и наставници који су им предавали. Поносна је цела школа. Најбољи морају бити награђени.

Сваке године Градска управа, на челу са градском већницом задуженом за образовање, обрадује матуранте новчаном наградом. Тако је било и 21. јуна у свечаној сали Музичке школе. Окупили су се најбољи матуранти средњих школа. После музичког програма који су извели  ученици и наставници Музичке школе, градска већница Татјана Божић обратила се свим матурантима и честитала на успеху, а затим уручила новчане награде. Свима је пожелела пуно успеха у даљем животу.

Честиткама се придружују сви запослени у нашој школи. Срећно матуранти!