„ГРОЗНИЦА“ МАТУРСКЕ ВЕЧЕРИ

Топао дан, 30. јун, није могао да умањи свечану атмосферу у дворишту школе када се дешавала најемотивнија прослава од свих које школа организује.

Срећна и блистава лица основаца и средњошколаца матураната, уоквирена лепршавим хаљинама, савршено испегланим кошуљама и фенси мајцама забележена су на фотографијама као сећање на отварање новог поглавља у животу. Осмаци узбуђено гледају наставнике средње школе и питају се ко ће им бити разредни, предавати математику, српски, док средњошколци покушавају да схвате да у септембру нема више звука школског звона.

Узбуђење пренето на родитеље и наставнике се уздигло све до шарених кишобрана који су украшавали школско двориште, увило се међу плаве цветове и беле чипкасте надстолњаке који су вечеру учинили свечаном.

А тек колико је важно чути своје име када директор прозове ђаке генерације основне и средње школе и поносни Јавор и Немања доживе тај чин признања.

Признања су постали свесни и Расима, вуковац, Љиља и Марко, као награђени такмичари текстилаца и цвећара, и Жељко, вуковац средњошколац.

Док се вече пробијало кроз летњу врелину, тактови омиљених песама су подигли наше матуранте на плес.

Наставници су се придружили овим веселим матурантима јер жеља је њихова да својим ученицима учине ово вече посебним.

Вече је одмицало и као у филму „Грозница суботње вечери“, где је плес показао емоцију, и наши плесачи на подијуму су возићем отплесали у нове авантуре школовања и живота.

Овим путем се захваљујемо спонзорима матурске вечери:

– СББ фондација и „United group“

– Пицерија „Попај“

– Сладолед „Ice dream“

– Бутик „Passage“

– Спортска радња „N Sport“

– Балони „Харизма“  и „Si-a“

– Теглице за свеће „Агропродавац“

– Торту је обезбедила хранитељица Зорица Јанков.

– Музичка подршка, бенд „Полумрак“.

Декорација простора у дворишту је идејно решење одељењских старешина осмих разреда и завршних одељења средње школе, текстилног и цвећарског смера.

Одељењске стрешине се захваљују:

– Далибору Анђелковићу на лампицама и физичкој помоћи,

– Милошу, домару, који је за све наше идеје нашао решење,

– Петру, Данијелу, Лазару, Горану и  Михаљу који су носили столове, Ани и Невени које су постављале декорацију на столове,

– Нашем Микију који је био фантастични водитељ програма,

–  Нашим теткицама, Марини и Љиљи, које су се побринуле да све послужење буде на време сервирано,

– Медицинским радницима, Биљи и Милошу, који су водили рачуна о матурантима.