ОТВАРАЊЕ ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА У „НЕВЕНУ“

У среду, 28. децембра, одржан је догађај поводом свечаног отварања дечијег игралишта на територији Дневног боравка „Невен“, у оквиру ШОСО „Мара Мандић“ у Панчеву.

Новчана средства за изградњу и опремање дечијег игралишта обезбедиле су компаније „Gazprom energoholding Serbia” и „Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo.”

Догађају су присуствовали: директор „Gazprom energoholding Serbia TE-TO Pančevo”, Александар Варнавски, члан градског већа задужен за подручије рада, запошљавања и социјалне политике, Миленко Чучковић и директор ШОСО „Мара Мандић“, Горан Владић.

Компанија „Gazprom energoholding Serbia” већ дуги низ година остварује партнерску сарадњу са градом Панчевом, у којој је реализовала и планира додатно да реализује бројне друштвено одговорне пројекте. Компанија је 2020. године изградила мултифункционално игралиште на територији Панчева и у потпуности обновила споменик совјетским војницима – ослободиоцима Панчева у селу Старчеву. Компанија пружа и партнерску помоћ социјалним установама у граду Панчеву – ШОСО „Мара Мандић“, Дому за незбринуту децу „Споменак“ и многим другим.