ИЗЛОЖБА ПОВОДОМ ОСМОГ МАРТА

Као и претходних година и ове године је школа ШОСО „Мара Мандић” узела учешће у обележавању Дана жена.

Свој допринос су дали ученици средње школе, текстилног и цвећарског смера.

Вредне руке ученика текстилног смера, њихова одважност, смелост и умешност су као резултат дале многобројне ручне радове, направљене од текстила и природних материјала.

Везене мараме, украсни везени магнети, плетене корпице, подметачи за чаше декорисани веселим бојама, ручно урађено цвеће од платна, само су неки од предивних предмета које су креативни и вредни ученици осмислили и израдили.

Цветни аранжмани, букети, ручно урађене уметничке слике од природних материјала и цвећа су креирали, дизајнирали и израдили ученици цвећарског смера.

7. марта ове године, ученици наше школе су представили своје радове на штанду Зелене пијаце у Панчеву.

Овим путем се искрено и од срца захваљујемо нашим великим пријатељима, управи ЈКП „Градско Зеленило”, која нам је изашла у сусрет и обезбедила нам штанд на простору Зелене пијаце у Панчеву.

Њихова подршка нам је много значила и помогла да се изложе, презентују и продају радови које су урадили ученици наше школе.

Још једном смо потрвдили и доказали да заједничком акцијом и активношћу, уз радост и пријатно дружење, можемо све.

Осмех на лицима наших ученика и пријатни сусрети са људима који су купили наше радове, само су потврда да смо на правом путу, путу пријатељства, љубави и истинске среће.

Драге жене, срећан Вам Дан жена!