ПУТУЈУЋЕ ПОЗОРИШТЕ „МЕРИ ПОПИНС“ У НАШОЈ ШКОЛИ

У оквиру „Ускршњих игара“ направили смо велико изненађење за ученике нижих разреда, као и за ученике средње школе. У посети нам је било Путујуће позориште „Мери Попинс“ које је извело представу „Ускршња, шумска бајка“.

Наша фискултурна сала је личила на право позориште где су се посетиоци најпре подсетили са правилима која треба поштовати у позоришту. Великим аплаузом смо позвали глумице и чаролија је почела. Ученици су са великом пажњом гледали надмудривање вештице Шаше Харамбаше, принцезе Љубице и шумске виле Добриле. Пуно смо се смејали, одговарали на питања глумица, паживо пратили развој догађаја и исправно закључивали. „Дах нам је стао“ када је вештица колачима зачарала принцезу. Као у свакој бајци, добро је победило. За то се побринула вила Добрила. Пред сам крај представе на сцену су изашла два велика зеца, бели и рози. Срећни и изненађени ученици су поскакутали са својих места и заиграли са принцезом Љубицом, вилом Добрилом, вештицом Шашом Харамбашом и зекама. Изгледало је као да смо сви у најлепшој бајци. Уследило је фотографисање, да забележимо сву срећу коју смо осећали.

Ми сањаримо, маштамо и верујемо у чуда јер су могућа. Овај наш сан је остварила  драга Симона Станковић и Путујуће позориште „Мери Попинс“, глумице: Софија Ристић, Јована Николић и Маја Тадић, њихов колега, Игор Кривокућа, и наша наставница, Наташа Бодрога Радовановић, која је била у костиму розе зеке. Гостима се захваљујемо на посети. Радо ћемо их опет угостити.

Слике које следе ће вам пренети део атмосфере и наше радости.