МАТУРСКО ВЕЧЕ

ЧИЈЕ НОГЕ ДАНАС СА ЛАКОЋОМ ЖУРЕ,

ОНЕ ШТО СУ СТИГЛЕ ДО МАТУРЕ!

Прослава у ресторану „Санта Лучија“ означила је завршетак једног важног поглавља у животима ученика и славила је њихову изузетну преданост и труд током школске године. Срећа због завршеног средњег образовања јасно се видела на лицима наших матураната средње школе, док је, у исто време, била присутна неизвесност због искорака у нову фазу њихових живота. Наши осмаци нису крили тугу што се растају од својих досадашњих разредних старешина и наставника, али јасно се видело узбеђење због уписа средње школе.

Ресторан је био украшен балонима у бојама дуге које је обезбедила „Харизма декорација“, стварајући веселу и свечану атмосферу. Ученици су били обучени у своје најлепше одевне комбинације, а осмеси на њиховим лицима јасно показују колико су поносни на свој успех. Захваљујући великодушности и подршци модне куће „Пасаж“ наши матуранти су имали прилику да заблистају у предивној одећи.

Уживали су у расноврсној храни. Пицерија „Попај“ је показала своју подршку обезбедивши укусне пице и ученици су могли да уживају у својој омиљеној храни. Као посластице стигле су матурске торте. Укусне креације су били савршен додатак слављу, дароване од  посластичарнице „Анчи колачи“ и хранитељице, Зорице Јанков.

Узбуђење је било у ваздуху док су се ученици припремали за прославу. Уз звуке гитаре забављали су се са својим друговима и била је идеална прилика и за плес. Њихова енергија и ентузијазам су били заразни и присутне наставнике привукли су да им се придуже на подијуму за игру. Током вечери имали су прилику да пуштају музику по жељи, а до усијања атмосфере је дошло када су  поједини ученици узели миктрофон и запевали своје омиљене музичке нумере.

Посебна пажња била је посвећена нашим вуковцима и ђацима генерације. Добили су вредне поклоне као признање за свој труд и постигнуће током школовања. Ти поклони представљају подстицај у њиховом даљем животу.

Данијел, Ђурица и Светлана су изузетни вуковци основне школе, а Светлана је такође проглашена ђаком генерације због своје изванредне посвећености и постигнућа. Посебне награде због одличних оцена и примереног понашања добили су: Нада, Миљана и Никита.

Вуковци средње школе су: Јулијана и Валентина, а ђак генерације је Александар.

Представљају светле примере изузетности, воље за учењем и непрестаног труда и постали  су инспирација за целу школу.

 

Захваљујемо се спонзорима:

  • Ресторану „Санта Лучија“ и свим запосленима у ресторану
  • Модној кући „Пасаж“
  • Пицерији „Попај“
  • Посластичарници „Анчи колачи“
  • Хранитељици, Зорици Јанков
  • Декорацији „Харизма“
  • Гитаристи Ики
  • Фотографском студију „Николић“
  • Хуманитарној организацији „Радост деци”

Такође, захваљујемо се свим запосленима ШОСО „Мара Мандић“, као и родитељима ученика који су ово матурско вече учинили посебним.

Велико хвала још једном свим спонзорима, запосленима у школи и родитељима који су нам омогућили да створимо незаборавно искуство за наше ученике. Ова подршка је од изузетне важости и показује колико смо сви заједно допринели срећи наших матураната. Ова прослава ће бити заувек запамћена као тренутак када смо се сви окупили, славили и осећали подршку и љубав око себе.