ОСЛИКАВАЊЕ ПОЛИГОНА

 

 

 

 

Тим пројекта „Stree Art Rezidenture“ је крајем августа, у паузи између два блока пројектних активности, у сарадњи са наставницима школе „Мара Мандић”, осликао полигон за моторички развој, као део припрема за нову школску сезону.

Пројекат реализује Удружење за развој културе „Електрика“, уз финансијску подршку Министарства културе Републике Србије, Француског института у Србији, Аустријског културног форума и „EUNIC AiR“ програма. Уредник програма је Владимир Палибрк.

 

 

 

 

Наставнице, Наташа Бодирога Радовановић и Драгана Вујовић, покушале су да на што креативнији и забавнији начин осликају и осмисле полигон за наше ученике. На овом полигону ученици ће радити на оснаживању равнотеже, такмичарског духа и уједно ће се забавити на одмору.

 

 

 

 

Још једном се захваљујемо Владимиру Палибрку, који је својим трудом и радом помогао да идеја о полигону заживи и да наши ученици уживају у новом дворишту.

Да све буде готово до 1. септембра, помогли су наставници – Иван Миливојевић, Станић Марија, Мириловић Миљана, Цаковић Ивана и Алексијевић Александра, као и наше ученице, Демир Наиде и Игнац Љиљана.