ПОСЕТА ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ

Поводом Дана демократске културе Техничка школа из Панчева организовала је радионице и тим поводом наша школа је позвана као гост.

Организација је била на високом нивоу и домаћини су се потрудили да нас лепо  дочекају. На самом почетку ученички оркестар школе пријатно нас је изненадио познатим музичким нумерама.

Директорка Јасна Милићев пожелела нам је добродошлицу и отворила радионице које су биле представљене у школском летњиковцу. Пажњу је привукла цвећарска радионица где су ученици заједничким снагама посадили цвеће у  „Башту пријатељства“ наше две школе.

Девојчице су се нарочито обрадовале фризерској радионици, на којој су ученице фризерског смера Техничке школе показале велику умешност и креативност. Лепе фризуре и осмеси на лицу ученица биле су доказ да је радионица била веома успешна. Ученици пекарског смера Техничке школе су за ову прилику припремили и направили еколошки пластелин у различитим бојама, који је послужио за изражавање еколошке свести путем маште и креативности.

Дружење је било на обострано задовољство, веома пријатно и садржајно. У нади да ћемо наставити ово лепо дружење и одржавати традицију радујемо се новом виђењу.