САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО МНОГО!

 

ЧЕПОМ ДО ОСМЕХА

Драги наши,

Захваљујући свима вама, сваком појединцу који сакупља пластичне чепове, 17. септембра, у Панчеву, у Специјалној школи за Oсновно и средње образовање „Мара Мандић“ петнаестогодишњем дечаку Николи Цветковић, који болује од прогресивне мишићне дистрофије, уручена су електромоторна колица и тиме је обезбеђено помагало за тридесет и седмо дете од почетка покретања акције.

 

 

 

 

Уз помоћ пријатеља акције из компаније „Ernst&Young “, који су одлучили да усмере половину новчаних средстава за куповину електромоторних колица, успели смо да усрећимо Николу и да њему и његовој породици олакшамо свакодневни живот онолико колико је у нашој моћи. Веома смо поносни на то што смо наишли на подршку и оправдали поверење поменуте компаније и што је наша сарадња резултирала једним лепим делом.

Захваљујемо се директору школе „Мара Мандић“, Горану Владићу, наставници Маријани Калкан, наставном особљу, ђацима и породици Цветковић на изврсном гостопримству. Увек је задовољство проводити време и стварати успомене са људима доброг срца.

 

 

 

 

Удружење „Чепом до осмеха“ наставља са оплемењеном енергијом и љубављу до наредног уручења – јер само заједно можемо много!

Овом приликом школа се још једном захваљујемо координаторки Борки Лазић Аџић, без чије спретности и брзине, ови чепови не би стизали на одредиште у што краћем временском року; Александри, из компаније „Ernst&Young “, која је дошла да пружи подршку приликом уручења, од стране своје фирме која је донирала половину новца потребну за ово помагало. Велико хвала деци и другарима, малим еколозима, из ШОСО “Мара Мандић”, родитељима, наставницима и особљу Дневног боравка “Невен”. У нове победе, са новим чеповима!

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/srbija-danas/3663720/uz-novo-pomagalo-nikoli-olaksano-kretanje.html?fbclid=IwAR2XCS-fyGNGTWxtruNEpuGmx4e2jBZnTrjS_zDXe7x9atwaQZaIsu5V6oE