ЖУРКА У „НЕВЕНУ“

Сваког петка у нашем ,,Невену” је дан који највише волимо, ми бисмо га описали као посебан. Тада се окупе сви присутни корисници, ученици и запослени па се заједничком журком, кроз музички времеплов, присетимо хитова које волимо и које смо волели.

Једног петка у децембру наша наставница Драгана је направила додатно изненађење за нас када нам је у госте довела свог друга, Небојшу Шимшића, виртуоза на хармоници. Небојша није само добар хармоникаш, него и добар човек који је са пуно радости прихватио позив, дошао и направио за нас дан за памћење. Након добродошлице и упознавања, топлог и са пуно емоција, кренуле су песме једна за другом. Низали су се хитови које смо сви заједно певали. Толико је било лепо да је просто било немогуће да се ово наше дружење не заврши једним колом које се заиграло кроз читав боравак.

Разишли смо се онако како смо и дочекали нашег госта, уз загрљаје и обећање да ће и следеће године поново доћи да нам улепша ово наше већ традиционално дружење петком. Као мали знак захвалности, у име деце и запослених, нашем драгом госту поклонили смо део наших ручних радова.

Ове слике могу да покажу само делић онога што се заиста тога дана догодило, емоције, по која суза у оку и подигнуте руке уз песму која је неког емотивно погодила. То остаје наш незаборавни доживљај који ћемо још дуго памтити и чувати. Још једном велико хвала Небојши, а и нашој Гаги шаљемо једно велико срце, јер је она управо то.