ПРАЗНИЦИ НАМ СТИЖУ ИЛИ ДЕДА МРАЗ ИПАК ПОСТОЈИ!

„Видите, треба да смо сложне, да се осети позитивна енергија. Ми одувек чекамо да се деси неко чудо па да нам свима буде боље. Шта ако смо ми чудо? Шта ако је чаролија и даље у нама? Па ближи се Нова година, време је за чудеса! Време за магију и срећу!“, каже наша мудра вила Лила.

И заиста, довољно је веровати у себе и своје ближње па да се уз мало труда и рада, а са пуно љубави направи чудо. Тако је једна скромна и племенита замисао – да се наставници окупе и одглуме нешто за своје ђаке и своју децу, претворила  у магичан доживљај. Кренуло је спонтано, а завршило се спектакуларно и чаробно. Представу су нетремице и са радошћу гледали сви! И запослени и родитељи, и деца! Драго нам је ако смо успели да вас на тренутак одведемо у неки бољи, чаробни свет.

Јер у нашој причи смо се подсетили да су вера и љубав најважније водиље кроз живот. „Она је, у ствари, принцезо моја драга, много тужна. Она је заборавила како да буде срећна. Знаш зашто људи славе Нову годину у ствари? Због нежности, због љубави, да би породица била на окупу, да се подсетимо да тако треба преко целе године, не само за Нову годину“ каже наш добри Деда Мраз. И зато, волите се, грлите се и љубите што више. Ништа не кошта, а пуно значи. Чувајте и негујте дете у себи. Да игра никад не престане.

Велико хвала на подршци нашем директору, Горану Владићу, који је веровао у нас и уважио сваки наш предлог. Затим хвала свим колегиницама које су помогле око израде сценографије и костима. Хвала на дивним фотографијама колегиници, Невени Илић, и поштованом, Горану Николићу.

А посебан наклон и велики аплауз за глумце у следећим улогама:

Краљица – Јелена Бубањ

Принцеза – Алиса Васић

Вила Лила – Наташа Бодирога

Вила Лена – Драгана Вујовић

Деда Мраз – Михаљ Келемен

Баба Мразица – Маријана Калкан

Јелка – Тамара Ивчић

Виленица – Сања Антанасијевћ

Стара година – Тијана Крстевски

Нова година – Јасмина Голијанин

Тонац – Ненад Куриљ

Прва међу једнакима, Вила Лина – Александра Недељковић

Срећни новогодишњи и божићни празници!