ДАН ПОРОДИЦЕ У НАШОЈ ШКОЛИ

„Породица је камен темељац заједнице, а заједница камен темељац друштва.“

Породица нас од детињства учи основним животним вештинама, нуди сигурност и подршку, безусловну љубав, осећај припрадности, гради самопоштовање и самопоуздање појединца, учи нас емпатији и саосећању са другима.

Заједничке активности чланова породице изграђују и учвршћују њихове међусобне везе и појачавају позитивне емоције.

Међународни дан породице се обележава сваке године 15. маја. Овај значајни дан нас је подстакао да осмислимо и реализујемо активност у којој су учествовали наши ученици са својим родитељима/хранитељима уз подршку наставника.

Захваљујемо родитељима/ хранитељима наших ђака што су се одазвали у великом броју и исказали заинтересованост да са својом децом проведу један час у школи и учествују на ликовној радионици. Удруженом креативношћу, снагом, вољом, лепим емоцијама, деца су са мамама, татама и хранитељицама сликала. Радионици су присуствовала и два млађа брата наших ученица што нам је дало још већу енергију и радост. У дивној, несвакидашњој атмосфери су настала права уметничка дела која ће красити домове наших ученика и њихових родитеља/ хранитеља и подсећати их на лепо, заједничко проведено време.

Наставнице које су реализовале радионицу су: Јелене Бубањ, Дијана Димов и Крстић Данијела. Драго нам је што се активности прикључила и студенткиња на пракси у нашој школи, Драгана Грбић.

Слике у наставку ће дочарати делић атмосфере са радионице.